Welkom op de website van Rotaryclub Antwerpen-Noord

Rc Antwerpen-Noord maakt deel uit van het wereldwijde NETWERK Rotary International. Er zijn ongeveer 1,2 miljoen Rotariërs die behoren tot meer dan 34.000 Rotaryclubs in 200 landen en geografische regio's.

 

Onze club bestaat uit vrouwen en mannen uit de zakenwereld en vrije beroepen waarbij ethiek een belangrijke waarde is en blijft.

Wekelijks komen wij samen tijdens onze gezellige clubvergaderingen. Regelmatig nodigen wij interessante sprekers uit voor een korte voordracht. Op regelmatige basis worden ook de partners van de leden uitgenodigd. Vooral de onderlinge vriendschap, het samenzijn, lachen en genieten zijn vaste waarden.

Al meer dan 35 jaar zetten Rotary en onze partners zich in om polio wereldwijd uit te roeien. Ons PolioPlus-programma was het eerste initiatief om de wereldwijde uitroeiing van polio aan te pakken door kinderen op grote schaal te vaccineren. Als kernpartner in het Global Polio Eradication Initiative richt Rotary zich op belangenbehartiging, fondsenwerving, werving van vrijwilligers en bewustwording.

Als u werkelijk iets wilt teruggeven aan de gemeenschap en aan de wereld, kom dan bij Rotary. Samen kunnen we immers tal van obstakels overwinnen

Alle Rotaryclubs ter wereld, groot of klein, hebben één gemeenschappelijk kenmerk: vriendschap. Goede kameraadschap, actieve inzet in het professionele leven, in caritatieve en sociaal-culturele acties alsook in internationale contacten, waren de voorbije 60 jaar de rode draad in het bestaan van onze club Rotary Antwerpen-Noord. 


Veel plezier!


Rotaryclub Antwerpen-Noord